Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Krambler

5. 3. 2010 11:49
Insel Rügen

Hezký článek, který přivolal příjemné vzpomínky.  Na Rujáně jsme strávili týden v srpnu 89 v kepmingu Thiessow na JV výběžku ostrova. Atmosférou a krajinou vč. těch doškových střech už tak trochu připomíná Dánsko, (kam jsme se dostali až o pár let později, díky převratu :-). 

No ale tehdy v srpnu to byla ještě ta strohá DDR.  Místo pro stan v kempu a poukázky na benzin měsíce do předu přes Autoturist. Kemping nudistickým rájem, jak jsme až na místě zjistili. Celé dny byla modrá obloha a teplo, ovšem v 6 večer už to na krátké šortky nebylo. Zkrátka Balt. Ale lidé byli velmi vstřícní a něco už viselo ve vzduchu...

Křídové útesy, mys Arkona i vnitropzemské vesničky mají nádhernou atmosféru. A dlážděné silnice, jak píšete zůstaly dodnes. Snad se tam někdy ještě podíváme. Díky....

0 0
možnosti

honda_mrkos_pajdusakova

4. 3. 2010 13:15
Děkuji.

Rujana (a Hiddensee) je jeden z nejkrásnějších koutů světa, který znám (a znám to tam fakt dobře). Ten Váš článeček mi udělal hroznou radost.

Naplněna dobrou náladou a s úsměvem jdu se juknout na diskuse některých zdejších profláklých grafomanů, a nevylučuji, že se zase vrátím aspoň na virtuální Rujanu pro povzbuzení ducha. Ještě jednou dík :-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS